• Zwart bankroet...

  Quaden wil kleinere banken. De echte verantwoordelijkheid van de crisis ligt bij degenen die de financiële instellingen leiden en bij hen die ze bezitten, ook de kleine aandeelhouders. Aldus in L'Echo en De Morgen.

  Of straks in het (uitvr)eten weer bankroet...

  Categories: Tactualiteit 0 commentaren
 • Seks op kerkhof...

  In Kreta comazuipen, aldus de Gazet van Antwerpen. Na een nachtje stappen, drinken en ecstasy, worden meisjes wakker in bed naast vier jongens die ze van haar noch pluim kennen. Niet meer wetende of ze al dan niet een condoom gebruikt hebben. De meeste meisjes zijn 18 à 19 jaar, 95% komt uit Groot-Brittannië. Seks op het kerkhof is de nieuwste trend.

  Lazarus was daarna eerder opgewékt...

  Categories: Tactualiteit 0 commentaren
 • Kimberleys sterrenslag...

  Er wordt op het internet wat afgelachen met Kimberley Vlaeminck, het achttienjarige meisje uit Kortrijk dat naar eigen zeggen in slaap viel toen een tatoeëerder 56 sterren op haar gezicht aanbracht in plaats van de drie die ze gevraagd had. Aldus De Standaard.

  Het verhaal van Kimberley ging gisteren de wereld rond en werd haast overal, van China tot Rusland, het meest aangeklikt. 'Tatt's got to be a mistake' is de woordspeling die The Sun ervan maakte. En in India werd het: 'Tattoo went wrong: stars and gripes forever?' ('Voor altijd sterretjes en ergernis?').

  De mooie slaapster: tattoo or not to do...

  Categories: Tactualiteit 0 commentaren
 • Tax-on-web in de soep...

  Sinds vanmorgen hebben belastingplichtigen, maar ook de ambtenaren van Financiën, geen toegang tot Tax-on-web of de berekeningsmodule van de belastingen. Aldus de Gazet Van Antwerpen.

  Tax-on-web draait in de soep: in lettertjes én cijfertjes...

  Categories: Centenrooster, Tactualiteit 0 commentaren