• Kim Geybels is een wratje

  Veel kans om in de Senaat haar zitje terug te halen heeft Geybels niet. Ze grijpt nu naar paardenmiddelen en dient een strafklacht in. Aldus De Standaard.

  Is het een pyrrus- of virusoverwinnning? Met krabben wordt een wratje enkel groter!

  Naschrift: Ondertussen eist deze joetfarce 452.000 € van de N-VA en sleept ook de senaat voor de rechtbank. DTrugcsgeld?

  Categories: Poll-itici, Tactualiteit 0 commentaren
 • Ldvd doet hart echt pijn

  Liefdesverdriet treft niet alleen emotioneel, ook fysiek heeft het een zware impact. Zo ontdekten wetenschappers van de universiteit van Leiden en Amsterdam dat je hart effectief trager begint te kloppen wanneer je afgewezen wordt.
  Volgens de onderzoekers zijn het vooral de onverwachte afwijzingen die een diepe impact op de hartkwaliteit hebben. Aldus She.

  Ldvd: last door verkeerde democratie.

  Categories: Sussengoortjes, Tactualiteit 0 commentaren
 • De vindkracht van Clottemans

  De zitting begon met een incidentje tussen de advocaten Vermassen en Van Aelst. Clottemans heeft verklaard dat ze de pilote chute toevallig in een boom zag hangen toen ze de weg zocht op de Weg naar Zwartberg. Vreemd, vond het openbaar ministerie gisteren, aangezien Clottemans regelmatig frituur Antoine bezocht op de Weg naar Zwartberg en dus de weg moest kennen.
  Blijkbaar heeft Clottemans de zin dat ze een aantal keren in frituur Antoine geweest is, laten schrappen in een verhoor. "Dat is vreemd. Waarom?," wilde Vermassen vanochtend weten. "Ik slaap er niet van." Aldus in de GVA.

  Vermassen heeft er al meer in slaap gedaan?

  Categories: Inkledia, Sussengoortjes 0 commentaren